Ihanat naiset rannalla  13.6 + Modelpoint

Ihanat naiset rannalla 13.6 + Modelpoint

TEATTERIMATKA PYYNIKILLE:
Ihanat Naiset Laivalla -risteilylle 2.2.2020 osallistuneiden naisten toiveiden mukaisesti, järjestämme teatterimatkan ”IHANAT NAISET RANNALLA” -näytelmään Pyynikin Kesäteatteriin Tampereelle, lauantaina 13.6.2020. Lähtö aamulla ja paluu illalla.

Pyynikin kesäteatteri on Tampereen Pyynikillä toimiva katettu ulkoilmateatteri, joka tunnetaan erityisesti pyörivästä katsomostaan. Se on yksi Suomen suurimpia kesäteattereita ja Suomessa pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut ulkoilmateatteri.

HINTA:
118 € /henk. ennen 31.3. ostetuille matkoille. Hinta 1.4. alkaen 134 € /henk. Hinta sisältää kuljetuksen Tku-Tre-Tku, ruokailun ennen näytöstä, teatterilipun, väliajan tarjoilut sekä matkanjohtajan palvelut.

RUOKAILU:
Aisti-ravintolan alkusalaatti + ankankoipi, mustaherukkakastiketta ja rosmariiniperuna tai paahdettua lohta, sitruunakastiketta ja krossiperunaa tai Aistin kasviskääryleitä, porkkanakastiketta ja spelttiä. Jälkiruoka: Talon marjapiiras ”tsinuski”-kastikkeella ja vaniljajäätelöllä + kahvi/tee. Väliajan tarjoilut: Kahvi/tee + Pyynikin mustaherukkaleivos.

KULJETUS:
Meno > Linja-auto lähtee Turusta n. klo 9 - matkan varreltakin pääsee kyytiin!
Paluu < Linja-auto saapuu Turkuun n. klo 19 - matkan varrella voi jäädä pois kyydistä.

VARAA PÄIVÄ jo nyt kalenteriisi ja varmista paikkasi ryhmämatkalle yllä olevasta VARAA PAIKKA -painikkeesta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: tapahtumat@modelpoint.fi

Ota mukaan koko perhe tai tule ihanalle päiväretkelle ystäviesi kanssa!

Modelpoint pidättää oikeuden muutoksiin. Matka vaatii toteutuakseen minimimatkustajamäärän.

Nähdään kesäisissä teatteritunnelmissa,
Sari & Irja-Marie

www.modelpoint.fi
tapahtumat@modelpoint.fi
+358 40 933 0434
+358 45 633 1111

27.2.2020 10.17