Naantali Emma-teatteri, HELPPO ERO 11.6. klo 19.00

Naantali Emma-teatteri, HELPPO ERO 11.6. klo 19.00

Hei kaikki,

 

Kes√§ tulee .....  kes√§ll√§ nauretaan hullun hauskalle ūüėĄ

Kesäkomedia Helppo ero on kaikkien aikojen konmaritus

Kes√§ll√§ 2020 Emma Teatterissa Helppo ero -komedia, jossa koetukselle joutuu koko el√§m√§nhallinta, kun tavara ei taannutkaan onnea. Kes√§komedia on tuttuun tapaan Emma Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotanto, jonka on kirjoittanut Satu Rasila ja ohjaa Mikko Kouki. Rooleissa n√§hd√§√§n aiemmilta kesilt√§ tutut suosikkin√§yttelij√§t.

Jokainen on varmasti joskus todennut, että uutta on helppo hankkia, mutta vanhasta huomattavasti vaikeampi päästä eroon. Siis vaikkapa asunnosta. Tai autosta. Meillä on ylipäätään paljon asioita, joista haluaisimme eroon: lehtimyyjistä, kuntosalijäsenyydestä, ikänäöstä, tupakasta, hiiristä, jenkkakahvoista tai huonosta parisuhteesta. Miksi ero on niin vaikea? Auttaisiko terapia? Näitä kysymyksiä pohtii hyvin tosissaan päähenkilö Mika Laakso. Kun Mika päättää konmarittaa kaiken turhan pois omasta elämästään, käynnistyy kaikkien aikojen ero-operaatio.

Tekijöinä Emma Teatterin dreamteam

Kes√§komedian on kirjoittanutTurun Kaupunginteatterin dramaturgi Satu Rasila, joka kertoo komedian aiheen tulevan hyvin l√§helle aikuisen arkea. "Aihe on samaistuttava jopa siin√§ m√§√§rin, ett√§ kirjoitusprosessin aikana olen arvioinut uudelleen omaa el√§m√§√§ni. Ja t√§st√§ omasta kokemuksestani voin kertoa, ett√§ t√§m√§ komedia tarjoaa helpotusta el√§m√§√§n naurun muodossa."

Esityksen ohjaaTurun Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki, joka kuvailee ensi kes√§n p√§√§henkil√∂n olevan "mies, joka haluaa eroon kaikesta, mutta ei loppupeleiss√§ ehk√§ kuitenkaan ole valmis menett√§m√§√§n kaikkea". Tavaran ja kinkkisten tilanteiden kanssa n√§ytt√§m√∂ll√§ tasapainoilevat useista aiemmista Emma Teatterin esityksist√§ tutut Teemu AromaaMiska KaukonenTom Pet√§j√§ ja Linda Wiklund. Vuoden turkulaiseksi 2019 √§√§nestetylle Kaukoselle viime kes√§ oli v√§livuosi, jolloin h√§n toimi vain kirjoittajapuolella, mutta nyt edess√§ on miehen kymmenes Naantalin kes√§ n√§ytt√§m√∂ll√§.

Ty√∂ryhm√§; Teksti: Satu Rasila ,Ohjaus: Mikko Kouki Lavastussuunnittelu: Jani Uljas, Pukusuunnittelu: Tuomas Lampinen Naamioinnin suunnittelu: Saara Tawast, √Ą√§nisuunnittelut: Tuomas Rissanen, Valosuunnittelu: Mika Randell, Valosuunnittelu: Mika Rande

Rooleissa: Teemu Aromaa, Miska Kaukonen, Tom Pet√§j√§ ja Linda Wiklund 

Naatalissa,  Emme-teatterissa,  torstaina  11.6 klo 19.00  ‚ā¨ 30,-/kpl ( normi ‚ā¨ 38,-ja ‚ā¨ 36,-)

Sitovat varaukset viimeist√§√§n 10.5.,  varauksen vahvistan aina

 

Terkuin Ulla

Ystävällisin terveisin

 

Ulla Kalleinen
+358 447600239

ulla.kalleinen@gmail.com

20.1.2020 7.48