Näin vuoden viimeisenä päivänä perinteisesti ruoditaan kulunutta vuotta. Mun 2020 oli vuosi, jonka elin omaa polkuani kulkien. Korona laittoi alkukeväästä opiskelupaikat etäopetukseen. Se ei mua haitannut, päinvastoin. Pääsin aloittamaan samantien duunit Lähteelän ulkoilualueen esimiehenä. Kesä meni Lähteelässä. Törmäsin kesän aikana moneen vanhaan tuttuun ja tutustuin myös moneen uuteen luonto- ja eräihmisiin, joiden kanssa kohtaamiset ja hetket oli koko homman suola. Puhumattakaan meidän henkilökunnan omasta meiningistä. Olen viettänyt kuluvan vuoden aikana puolet vuodesta maastossa Näätämöstä Porkkalaan ja saanut mielettömiä kontakteja alaltani, keskustellut ja vaihtanut ajatuksia lukemattomien ihmisten kanssa.

Syksyllä, kun en eräilystä vielä tarpeeksi saanut, lähdin yksinvaellukselle kymmeneksi päiväksi Kaldoaivin erämaahan, joka oli todella huikea kokemus. Se on kokemus, jonka haluan ja pystyn jakaa kanssanne, joten olen tuotteistanut "10 päivää Kaldoaivin erämaassa" -reissun. **** ****

Vuoden 2020 lopputulemana on, että voidakseni tarjota teille näitä kokemuksia perustan oman yrityksen.

Yhteistyökumppanina on Matka Hyrkäs, joka mahdollistaa Kaljupeten erä- ja luontomatkojen toteuttamisen ympäri Suomenmaan.Matka Hyrkäs on ollut mukana matkailualalla vuosia. Hyrkäksen osaavat kuljettajat vievät Kaljupeten asiakkaat reissuillemme turvallisesti ja aikataulussa. Mukana tiimissä myös Sari Lintula, pitkän linjan matkailualan ammattilainen.Meidän kyydissämme näet ja koet Suomen upeimpia luontokohteita, pääset kokemaan erämaan kutsun - ja pisteenä iin päälle pääset kuuntelemaan Kaljupeten tarinoita. Ihmiset tarvitset muutosta, ja sitä me Matka-Hyrkäksen kanssa tarjoamme teille.

Parempaa vuotta 2021

Kaljupete