Vaikka sää on vaihteleva, voi jo luoda katseensa jo lämmittävään kevätaurinkoon ja suunnitella kevään ja kesän matkoja. Miten olisi rentouttava kylpyläviikonloppu Toila Spa Hotellissa, shoppailupäivä Tallinnassa tai jännitystä kuninkuusraveissa? Myös teatteria ja musiikkielämyksiä löytyy tarjottimelta, sinä päätät mikä on juuri se juttu, jolla itsesi palkitset.

Päivitämme matkoja sivuillemme. Tulevista matkoista on jo vähän esimakua tarjolla. Täydellisen matkatarjonnan löydät facebook- sivuiltamme viereisen linkin avulla. Tervetuloa matkoillemme!

Matka Hyrkäs palvelee asiakkaansa vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Osaavat kuskit vievät matkustajat kohteisiin turvallisesti ja aikataulussa. Tahdomme huomioida asiakkaamme yksilöinä ja pyrimme ottamaan heidän toiveensa huomioon parhaamme mukaan.

Sivuiltamme löytyy matkoja moneen makuun; musikaaleja, konsertteja, saaristomatkailua ja kylpyläviikonloppuja. Jos et löydä mieleistäsi, ota meihin yhteyttä ja kerro millaisia matkoja juuri sinä toivoisit valikoimaamme. Pääset tutustumaan matkavalikoimaamme täältä.

Voit esittää toiveesi, antaa palautetta tai ilmoittautua asiakaslistallemme alla olevalla lomakkeella. Asiakaslistallamme ollessasi saat sähköpostiisi tuoreimmat tiedot matkoista, tarjouksista ja eduista. Asiakaslistalle kuuluminen ei tuo velvollisuuksia, pelkästään etuuksia, eikä se sido sinua mihinkään.

 

 

 

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.