TOILA SPA, VIRO 19.-21.4.


Tule rentoutumaan kylpylään ja hieman kulttuurista nauttimaan. 

Täällä voit tutustua Toila Oru puistoon ja tietenkin rantaan.

Kylpylä on vapaassa käytössä. Myös mahdollisuus k-18 kylpylään 30€ lisämaksusta tätä suosittelemme.

Ilallinen omaan tahtiin, hotellin ravintolaan voidaan järjestää vaikka karaoke/ bingo ilta.

Matkanvarrella käymme Ontikan putouksilla ja ajamme Palanderin kartanon ohi.

Lue lisää ->>


KESÄRAVINTOLA LEONELLAN KAUDEN AVAJAISET 17.-18.5. KUSTAVI


Ravintola Leonellan päräyttävät kesäkauden avajaiset kauniissa Iniön saaressa 17-18.5. 2024 
Avajaisviikonloppu starttaa perjan
taina 17.5 klo 16, jolloin Turun omat Kakkupojat (https://www.facebook.com/Kakkupojat) polkaisevat kesäkauden käyntiin ja laittavat tanssijalat vipattamaan. Toki lauletaan myös karaokea, koska no…se nyt on vaan niin ihanaa.
Lauantaina on ohjelmaa myös lapsille: klo 15 Lastentaikuri Hassu Hessu (https://www.facebook.com/lastentaikuriHassuHessu) esiintyy ja jakaa lapsille ilmapalloja 
Lauantai-iltana biletetään YSÄRITEEMALLA. Tahtipuikkoa heiluttaa tuolloin ysäri DJ Satai (https://www.facebook.com/djsatai) ,
Sekä lauantaina että sunnuntaina lämmitetään myös sinkkusauna. Sinne saa tietty tulla muutkin kuin sinkut, mutta vain luvan kanssa 
Ei kerrota tästä saunahommasta sen enempää. Pitää tulla itse paikan päälle ottamaan selvää.
Merkkaathan päivät kalenteriisi ja tule juhlimaan kanssamme kesäkauden aloitusta
Psst… Juhlaväkeä saareen ja pois kuljettaa MatkaHyrkäs (https://www.facebook.com/matkahyrkas) . Matka ei siis voi jäädä ainakaan kyydistä kiinni 
Lähdöt Helsingistä Kiasman edestä Mannerheimintieltä

Lue lisää ->>

Otsikko


TURIN KUKKAMARKKINAT + VILJANDI VIRO 17.-19.5.Türin kukkamarkkinat ovat Viron merkittävin puutarhatapahtuma ja kesäkauden avaus. Türin kaupungin kadut täyttyvät yli 700 myyjän valikoimasta. Vaikka suurin osa tarjonnasta painottuu puutarhakasveihin ja kukkasiin, on mukana myös paljon kojuja joissa tarjolla on esimerkiksi virolaista käsityötä, vaatteita ja elintarvikkeita. Ostohousut jalassa markkinoille lähtenyt ei varmasti palaa sieltä tyhjin käsin kotiin.

Lue lisää ->>


KARAOKEA JA HOITOJA PÄRNUSSA 9.-15.6.


Tervetuloa Hotelli Emmiin ja Pärnuun. Tule viikoksi nauttimaan hoidoista, hyvästä ruuasta ja Karaokesta. Myös bingoa harrastetaan joku ilta. Ja tottakai voit laittaa jalalla koreasti, jos siltä tuntuu. Myös käymme Pärnun keskustassa ja rannalla katsomassa kesämenoja, jos vain maltat lähteä Emmin terassilta pois. Koko matkan meill on mukana Karaoke-isäntä Mauri Hakanen, jolla on monen vuoden kokemus karaokesta. Uskon että jo bussimatka on elämys.

Lue lisää ->

MATKA HYRKÄS KULJETTAA: MYRSKYLUODON MAIJA 15.6. YPÄJÄLLÄ


Ypäjän Musiikkiteatteri esittää kesällä 2024 kotimaisen klassikon Myrskyluodon Maija. Koskettava musikaali perustuu Anni Blomqvistin samannimiseen romaaniin. Musikaalin upeat sävellykset ja eläväiset koreografiat luovat ainutlaatuisen tunnelman, jossa yhdistyvät draama, rakkaus ja toivo. Näyttelijöiden intensiiviset roolisuoritukset, yhdessä upeiden lavasteiden kanssa, johdattavat katsojat mystiseen ja syvälliseen maailmaan. Myrskyluodon Maija on musikaali, joka koskettaa syvältä ja jättää jäljen katsojien sydämiin pitkäksi aikaa.

Lue lisää ->>


MATKA HYRKÄS KULJETTAA: IHMISEN POIKA 15.6.2024 RAUMA


Ihmisen poika on Mikko Kivisen ja Otto Kanervan käsikirjoittama uusi musiikkikomedia. Näytelmän tapahtumat sijoittuvat eristäytyneeseen kyläyhteisöön, jossa aika on pysähtynyt. Kylän henkinen johtaja pitää yhteisöä tiukasti otteessaan ja ”ennen kaikki oli paremmin”.HINTA 75 € Sisältää: bussikuljetukset ja teatteriliput.

Lue lisää ->>


MATKA HYRKÄS KULJETTAA: REKKAMIES MUSIKAALI 6.7.2024 SAPPEEN KESÄTEATTERI


Musikaalissa syvennytään empaattisena tunnetun taiteilijan rakastettuun iskelmätuotantoon, jonka tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Huomenta Suomi ja Rekkamies.
Esitys on sukupolvitarina menneestä Suomesta ja tämän päivän maailmasta murroksineen.

Lue lisää ->>


MAKUELÄMYKSET ETELÄ-VIROSSA 16.-18.7.2024


Matkan kohteet:

Siideripanimo KODAS. Tutustetaan tilan historiaan, tarinaan ja panimoon. Maistiaiset.
Matka jatkuu kohti Kubijan hotellia Võrussa. Majoittuminen (kahden hengen huoneet).
Buffet-illallinen. Sauna- ja spaamahdollisuus.

Andri-Peedon vuohitila. Vierailu Viron ja pohjoismaiden nykyaikaisemmalla Andri-Peedon
vuohitilallal. Muodikkaalla tilalla on ainutlaatuinen heinäkuivuri, huipputasolla oleva meieri.
Tutustumme vuohien elämään, navettatöihin. Vuohenjuuston maistiaiset.

Noprin tila. Isäntä Tiit Niilo tutustaa perheyrityksen historiaa – kertoo lapsista, lehmistä ja
tuotannosta. Tilalla on seitsemän tähden „älykäs navetta”, johon on paljonkin investoitu,
tavoitteena tuottaa Viron puhtainta maitoa. Maistiaiset ja lounas.
Uue – Saalusen viinitila. Tutustumme viinipanimoon, viinikellariin. Viinien maistiaiset omalla
valinnalla.
Paluumatkalla Võruun vierailemme kauniissa kotipuutarhassa Meegomäen kylässä.
Buffet-illallinen hotellilla.

Mooskan tila. Isäntäväki pitää huolta Vanha -Võrumaan savusaunaperinteestä, joka on
UNESCOn aineettoman kultuuriperinnön luettelossa vuodesta 2015. Kuuntelemme-katsomme,
miten 40 tuntia savustetaan savusaunassa paikallista sianlihaa. Savulihan maistiaiset.
Võrun kaupungissa teemme lyhyen pysähdyksen kaupungin muodikkaalla keskusaukiolla, joka
valmistui vuonna 2019.

Lue lisää ->>


SAARENMAAN OOPPERAPÄIVÄT 23.-25.7.


Saarenmaan Oopperapäivät ovat yksi suosituimpia tapahtumia, joka järjestetään kauniissa ja historiallisella Saarenmaan saarella, Viron rannikolla. Tapahtuma tarjoaa upean tilaisuuden nauttia oopperasta ja klassisesta musiikista upeissa ympäristöissä. Tapahtuma on ollut joka kerta loppuunmyyty.
Ooperapäivät kestävät useita päiviä ja sisältävät monipuolisen ohjelman, joka sisältää erilaisia oopperaesityksiä, konsertteja ja muita musiikkitapahtumia. Tapahtuman aikana kansainväliset oopperatalot ja orkesterit saapuvat esittämään upeita produktioitaan.
Saarenmaan Ooperapäivät tarjoavat myös ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua saaren kauniiseen luontoon ja kulttuuriperintöön. Saarenmaa on tunnettu upeasta luonnostaan, jossa vehreät metsät ja kauniit rannat tarjoavat rauhoittavan ympäristön tapahtumalle.
Tapahtuma houkuttelee vuosittain musiikin ystäviä ympäri maailman nauttimaan korkeatasoisesta musiikista ja upeasta tunnelmasta. Saarenmaan Ooperapäivät tarjoavat unohtumattomia elämyksiä kaikille oopperan ja klassisen musiikin ystäville.

Lue lisää ->>


MATKA HYRKÄS KULJETTAA: JUICE- MUSIKAALI 27.7. APIANNIEMEN KESÄTEATTERI


Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama uusi suurmusikaali JUICE paljastaa ennenkuulumatonta mystiikkaa legendan taiteen takaa! Uusi musikaali Juice vie meidät hurmaavalle melodiselle matkalle muistoihin ja ihmisyyteen kauniin järvimaiseman ympäröimänä Valkeakoskella.Juhani Juice Leskinen. Valtakunnan ajattelija, rakastettu muusikko ja legenda. Leskinen jätti lähtemättömän jäljen suomalaiseen rockmusiikkiin ja suomalaisen lyriikan historiaan.

Lue lisää ->>


PALANDERIN KARTANO 9.-11.8.


Elokuun pimenevät illat ja Palanderin kartanon rauha. Nautit terassilla hieman kullankeltaista juomaa, kuuntelet kun hevoset hirnuu ja linnut laulaa.
Kävelet alas rantaan ja vietät siellä päivääsi. Illalla tynnyrisaunan lämpimät löylyt. Kaiken kruunaa Riiniksen loihtimat ruuat.
Tule erilaiselle lomalle  Koko kartano varattu meille.

Lue lisää -> 


TARTTO JA TOILA SPA VIRO, 28.8.-1.9.


Tartto tarjoaa Baltian maiden vanhimpana kaupunkina mahdollisuuden tutustua kiinnostaviiniin nähtävyyksiin, joita riittää joka askeleelle erityisesti kaupungin keskustassa, joka on kokonaisuudessaan julistettu Viron Museoviraston suojelualueeksi

Samalla matkalla pääsee nauttimaan Toilan kylpylästä, joka on tunnettu maukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisyydestään. Se sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä, kivenheiton päässä merenrannasta.

Lue lisää ->>


MATKA HYRKÄS KULJETTAA: MOULIN ROUGE 27.9.2024 HELSINGIN KAUPUNGIN TEATTERI


Helsingin Kaupunginteatterin syksyn 2024 suurmusikaali on Moulin Rouge! Musikaali. Oscar-palkittu eeppinen klassikkoelokuva herää henkiin, ja sykkii elämää Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Moulin Rouge! Musikaali räjäyttää tajuntasi, stimuloi kaikkia aistejasi ja kietoo sinut ennenkokemattoman hekumalliseen kimallukseen. Visuaalinen spektaakkeli ja intohimoinen rakkaustarina sisältää popmusiikin historian suurimpia hittejä.

Lue lisää ->>


MATKA HYRKÄS KULJETTAA: HETKEN IKUINEN VESTERINEN YHTYEINEEN 23.11. KLO 20:00 TAMPERE


Hetken ikuinen -kiertue huipentuu Tampereen Nokia Arenalla lauantaina 23. marraskuuta. Tuntuu aivan valtavan hienolta päästä päättämään uramme tähän mennessä komein kiertue Tampereen upealle Nokia Arenalle. Luvassa on varmasti tunteita laidasta laitaan kun yhtyeemme orgaanista sointia lisäävät jouset ja puhaltajat, joiden myötä lavalla tullaan näkemään yhteensä 25 soittajaa. Iso musiikki saa arvoisensa kehyksen ja Hetken ikuinen -kiertue arvoisensa päätöksen.

Lue lisää ->>